Back To Top
Image Alt

Reserveer nu op jouw locatie!

Slide Zwolle Assen Groningen Onze locaties Onze waterfietsen zijn momenteel te vinden in de volgende steden: Zwolle Assen
Groningen Giethooorn hoofdkantoor
Beulakerweg 133D, 8355AG
Waterfiets huren Giethoorn Giethoorn

Zwolle

De Zwolse grachten rondom de binnenstad bestaan al meer dan 700 jaar. De Stadsgracht bewaart een schat aan rijke geschiedenis en prachtige gebouwen.

Varen door de grachten van Zwolle is daarmee niet alleen gezellig, maar ook leerzaam als je interesse hebt in de geschiedenis van de stad. In de loop der jaren zijn er veel extra grachten gegraven, dus je kunt jouw rit zo groot of klein maken als je zelf wilt. Vanaf het water van de Zwolse Stadsgracht aanschouw je alle unieke en historische bouwwerken die de Overijsselse hoofdstad rijk is. Denk bijvoorbeeld aan de Peperbus, museum de Fundatie en de Sassenpoort.

Giethoorn

Het dorp Giethoorn wordt ook wel 'Hollands Venetië' genoemd. Het staat bekend om de ontelbaar vele bruggetjes, waterwegen en wandelroutes.

Vanaf onze opstapplaats fietst u zo de de waterroute op. U kijkt uw ogen uit terwijl u fietst langs de pittoreske huizen en traditionele bruggetjes. Ga het meer op, fiets relaxed een grote ronde of leg de fiets aan wal en geniet van een hapje of drankje op één van de vele terrasjes van Giethoorn!

Assen

In de hoofdstad van Drenthe kom je heerlijk tot rust tijdens een sportieve rit.

Het historische centrum stamt uit het jaar 1259, toen de nonnen van het klooster Maria in Campis zich in de stad vestigden. Het gezellige centrum van Assen is omringd door water met diverse prachtige vaarroutes. Fiets bijvoorbeeld een rondje Kanaal of kijk je ogen uit tijdens een rit op de Vaart. Onze opstapplaats bevindt zich pal in het midden van het centrum. Na je rit wandel je dus zo door naar de gezellige terrasjes en winkels die Assen rijk is!

Groningen

De stad Groningen is ontstaan langs twee kleine beekjes en inmiddels uitgegroeid tot de meest bruisende stad van het Noorden.

Groningen kent ontelbaar veel waterweggetjes, welke jij tijdens jouw rit allemaal kunt verkennen. Glijd op jouw fiets door het water, onder bruggen, langs de pakhuizen en voorbij andere bootjes. Geniet van de rust en verdwaal in de unieke details die je alleen ziet vanaf het water!

Reserveer nu!

Ga op avontuur met Aqua Verhuur. Reserveer direct jouw waterfiets via de onderstaande button!

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us: